Urgències dentals Barcelona

Al cap del dia realitzem moltes activitats que poden danyar les nostres dents i fer que hàgim de rebre atenció odontològica de manera urgent.

El nostre horari habitual és el següent:

Dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h. Dissabtes (no festius): de 9 a 13 h i de 15 a 19 h. En aquest horari, poden venir directament a la nostra clínica, en la c/València, 211 (Barcelona). Els recomanem que truquin al telèfon 93 452 45 45 per a confirmar que el centre estigui obert. Fora d’aquest horari, truquin al telèfon d’urgències 617 46 50 45.

¿Vols demanar informació o cita?

Dentista 24 h a Barcelona

En Clínica Belodonte sabem que el dolor o les molèsties bucodentals poden aparèixer en qualsevol moment, per això, posem a la disposició dels nostres pacients un servei de dentista 24 h a Barcelona.

Si se sofreix una infecció, fractura o ha caigut una corona dental o ortodòncia és important acudir ràpid al servei d’urgències dentals per a resoldre’l i poder fer vida normal de nou.

Dentista infantil d’urgències

Els nens també poden presentar urgències dentals per molts motius i en qualsevol moment i lloc, per exemple, a causa de la seva gran activitat. Patir problemes dentals pot produir-los dolor, però també limitar el seu dia a dia, per exemple, a l’hora de menjar. Per a solucionar els seus problemes amb la major celeritat, en Clínica Belodonte comptem amb servei de dentista infantil d’urgències, 24 hores al dia, tots els dies de la setmana.

Especialistes en urgències dentals a Barcelona

En Clínica Belodonte som especialistes en urgències dentals a Barcelona. A més de la nostra àmplia experiència en el tractament de traumatismes i altres problemes que precisen una actuació immediata, comptem amb un reconegut personal mèdic, liderat per la Dra. Patrícia Jara López, encarregada de l’àrea d’odontologia i el Dr. Javier Mareque Bueno, encarregat de l’àrea de cirurgia oral i maxil·lofacial i implantologia. El nostre ampli equip, format per especialistes, dentistes, higienistes i auxiliars, aporta garantia d’eficàcia i confiança als nostres pacients gràcies a la seva formació i experiència. És per això que molts pacients confien en el nostre servei d’urgències dentals a Barcelona davant qualsevol possible contratemps.