Ortodòncia Brackets Barcelona

A Clínica Belodonte som experts en el tractament d’ortodòncia de brackets a Barcelona. Comptem amb gairebé 15 anys d’experiència i amb un equip de professionals formats en les últimes tecnologies odontològiques. Unes dents mal col·locades no són només un problema estètic, poden convertir-se en serioses patologies que posin en perill la teva salut bucodental. No ho deixis passar, contacta’ns i t’assessorarem.

¿Vols demanar informació o cita?

Brackets: què són

Els brackets són petites peces metàl·liques, ceràmiques o d’altres materials compatibles que es peguen a la dent i s’uneixen mitjançant un arc. L’objectiu de les peces i l’arc és exercir pressió sobre les peça dentals per a aconseguir que es desplacin cap a llocs estratègics decidits pel ortodoncista. Amb l’ortodòncia de brackets aconsegueix recol·locar les peces dentals d’una forma molt eficaç i, normalment definitiva, encara que pot requerir algun manteniment en finalitzar el tractament. Així mateix, els brackets són una excel·lent elecció si tenim problemes de mossegada, ja que aconsegueixen dirigir les peces amb molta precisió. La tensió de cada bracket s’ha d’anar ajustant segons es van movent les dents i segons es van a voltant a la seva posició definitiva dissenyada prèviament.

Tipus de brackets

Encara que els clàssics brackets, i els que la majoria de pacients tenen al cap, són els metàl·lics, en l’actualitat existeixen peces de diferents materials. L’elecció de la mena de bracket dependrà molt de les circumstàncies personals del pacient. El preu dels diferents materials varia, per la qual cosa és una cosa que ha de tenir-se en compte. Entre els tipus de bracket més comuns podem trobar:
  • Brackets metàl·lics.
  • Brackets ceràmics.
  • Brackets de resina.
  • Brackets de safir.
Així com el preu, també canvia la resistència en cada material, per la qual cosa aconsellem conèixer-los primer abans de decidir-se per l’un o l’altre. En Clínica Belodonte som especialistes en ortodòncia amb brackets a Barcelona. Abans d’iniciar el teu tractament comentarem totes les possibilitats i triarem juntament amb tu l’opció que millor s’adapti a tu.

Brackets metàl

Els brackets metàl·lics són els més coneguts i habituals. Entre els seus avantatges trobem el seu preu assequible, la seva gran durabilitat i la seva alta eficàcia. Són perfectes per a ajudar a recol·locar les peces dentals i corregir problemes de mossegada. Per a alguns pacients el hàndicap d’aquesta mena de brackets és que tenen un important impacte estètic. A l’ésser d’un material metàl·lic, destaquen molt sobre la superfície de la dent. Encara que hem de tenir en compte que és un tractament amb una durada determinada i que el resultat final és molt bo. Els brackets metàl·lics es van ajustant en funció del moviment de les peces dentals. El ortodoncista anirà aplicant més o menys pressió per a aconseguir el resultat esperat.

Brackets transparents

En contraposició als brackets metàl·lics podem trobar els brackets transparents. Es tracta de la mateixa mena de tractament, però realitzat en materials estèticament més semblants a la superfície de la dent. La manera de funcionar és la mateixa, s’adhereixen les peces a la dent i es col·loca l’arc tensor per a aconseguir pressió. La diferència radica en el fet que aquest tipus de brackets es dissimulen més i no generen un impacte visual tan intens com ocorre amb els metàl·lics. El temps de durada del tractament és el mateix i les cures també. Molts pacients opten pels brackets transparents, sobretot quan es tracta d’adults. Si bé no es dissimulen tant com pot ocórrer amb ortodòncies com la Invisilgn, si que s’integren millor amb el color de la dent i no resulten tan cridaners.

Brackets abans i després

El tractament amb brackets és molt efectiu per a recol·locar les peces dentals i corregir problemes de mossegada. Els bons resultats dels brackets fan que es vegi clarament un abans i un després del procés. Abans de començar un tractament de brackets analitzarem el teu cas i, mà a mà amb el ortodoncista, podràs decidir quina és la millor ortodòncia per a tu. La durada del tractament és variable, ja que no totes les persones responen de la mateixa manera a les ortodòncies. Així i tot, amb la nostra llarga experiència et podrem donar una estimació de la durada bastant ajustada. Una vegada acabada l’ortodòncia amb brackets, establirem un pla de manteniment perquè les dents no tornin a moure’s quan es retirin les peces metàl·liques (o transparents).

Especialistes en ortodòncia de brackets a Barcelona

A Clínica Belodonte som especialistes en ortodòncia de brackets a Barcelona. Per això, si tens problemes de mossegada, les teves dents estan apinyades o no tens la dentadura tan perfecta com t’agradaria, posa’t en contacte amb nosaltres. Els nostres experts ortodoncistes t’acompanyaran durant tot el tractament, des de l’assessorament inicial fins a un suport complet durant i després de retirar els brackets. Si vols lluir un somriure perfecte i evitar problemes de salut bucodental amb professionals de total confiança, Clínica Belodonte és la teva millor opció. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a resoldre tots els teus dubtes. Per al teu tractament d’ortodòncia a Barcelona o dubtis a acudir al nostre centre. La nostra experiència ens avala.