Ortodòncia a Barcelona

El millor tractament d’ortodòncia a Barcelona està en Clínica Belodonte. El nostre equip de professionals t’ajudarà a corregir i prevenir totes les malalties derivades d’una mala col·locació dental o d’un mossegada incorrecta. L’ortodòncia no és només una solució estètica, sinó que influeix definitivament en la teva salut bucodental de manera integral.

¿Vols demanar informació o cita?

Experts en ortodòncia a Barcelona

A Clínica Belodonte som experts en ortodòncia a Barcelona. Amb gairebé 15 anys d’antiguitat, el nostre centre és un dels pioners en tota mena de tractaments d’ortodòncia a Barcelona. A més, gràcies a l’experiència del nostre equip mèdic, som una clínica de referència a nivell nacional. Abordem el tractament d’ortodòncia de manera transversal, des de l’origen del problema fins a trobar una solució definitiva completament adaptada al pacient i a les seves circumstàncies. Comptem amb diferents tècniques per a aconseguir una dentadura sana i estèticament perfecta en tots els nostres pacients. Perquè no tots els problemes referents a maloclusió o apinyament dental requereixen la mateixa solució, oferim diferents tipus d’ortodòncia per a aconseguir un resultat òptim:
  • Ortodòncia tradicional.
  • Invisalign.
  • Mètode Damon.
El nostre equip d’odontòlegs i ortodoncistes compta amb tota l’experiència necessària per a assessorar-te sobre quin és el millor tractament d’ortodòncia a Barcelona per a tu o per a la teva família.

Per què fer un tractament d’ortodòncia

Una mala col·locació en les dents pot ser considerat com un problema únicament estètic. No obstant això, darrere d’una dentadura mal alineada es poden amagar serioses patologies que posin en perill la salut bucodental. Una mossegada incorrecta, dents que se superposen o buits entre les diferents peces poden fer que s’acumuli placa i que es desenvolupi un creixement bacterià anormal. Això sol portar a l’aparició de càries i a problemes gingivals que, de no tractar-se, poden acabar en caiguda de dents i queixals. Els problemes més comuns per a fer-se un tractament d’ortodòncia són:
  • Dents apinyades.
  • Dents escampades.
  • Desplaçament dental.
  • Mossegada oberta.
  • Mossegada croada.
  • Sub-mossegada.
  • Sobre-mossegada.
No sempre és fàcil identificar que sofrim alguna d’aquestes alteracions bucodentals, per això és important acudir a experts en el tractament d’ortodòncia a Barcelona, com ho som a Clínica Belodonte.

Tipus d’ortodòncia

Depenent de l’edat del pacient i de la mena de patologia amb el qual se’ns presenti, en Clínica Belodonte oferirem diferents tractaments. Els tipus d’ortodòncia que millors resultats ofereixen són:

INVISALIGN

també coneguda com a ortodòncia invisible. És molt útil per a corregir la posició de les dents sense renunciar a l’estètica, ja que els seus retenidors són fines fundes transparents que a penes s’aprecien durant el seu ús. Recomanem aquest tipus d’ortodòncia per a recol·locar peces desplaçades i per a aconseguir una correcta alineació dental.

BRACKETS

Són petites peces metàl·liques, ceràmiques o d’altres materials, que s’adhereixen a la dent i, mitjançant un arc, exerceixen una força suficient per a desplaçar les peces dentals. Aquest tractament d’ortodòncia a Barcelona és altament eficaç per a corregir problemes seriosos de apinyament o desplaçament dental. Es tracta d’una alternativa molt efectiva per a equilibrar problemes de mossegada.

ORTODÒNCIA Damon

Aquest mètode inclou una petita pestanya en cada bracket per a exercir una força suficient sense necessitat d’arc. Aquest tractament és tan efectiu com els brackets per a desplaçar peces dentals però, al no tenir arc tensor, és molt més còmode. És un nou tipus de tractament que conjumina necessitats mèdiques i comoditat.. A Clínica Belodonte som experts en ortodòncia Damon.

Ortodoncia adultos

En Clínica Belodonte trobaràs la millor opció per al tractament d’ortodòncia a Barcelona per a adults. Tendim a relacionar l’ortodòncia amb els nens. No obstant això, moltes persones decideixen corregir els seus problemes de mala alineació dental en l’edat adulta. I ho aconsegueixen! En moltes ocasions, les persones no han pogut accedir a tractaments d’ortodòncia quan eren nens, per falta de mitjans o d’informació en els seus progenitors. També és habitual que, encara havent portat algun aparell dental, les peces s’hagin desplaçat de nou. No passa res, el tractament d’ortodòncia per a adults és igual d’efectiu que el que es realitza en nens. A més, comptem amb opcions estètiques perquè no es noti l’ortodòncia i es pugui continuar portant una vida completament normal.

Ortodoncia infantil

Durant les primeres etapes de la vida és molt important parar esment a la salut bucodental. Per això, a més d’un bon raspallat que eviti les càries, és imprescindible comprovar que el nen tingui una mossegada equilibrada i que les peces dentals estiguin ben distribuïdes en la cavitat bucal. Clínica Belodonte som la teva opció per al tractament d’ortodòncia infantil. No sols abordem la correcció dental des d’un punt de vista mèdic, sinó que cuidem l’aspecte emocional que requereix un tractament dirigit a nens. En el nostre centre comptem amb professionals especialitzats en tractaments d’ortodòncia infantil, per la qual cosa pots estar absolutament tranquil que el teu fill estarà en les millors mans. A més, en acabar el tractament d’ortodòncia oferim un seguiment per a evitar que es tornin a desplaçar les dents en el futur.

Abans i després de l’ortodòncia

Per descomptat, existeix un abans i un després de l’ortodòncia. En Clínica Belodonte som la teva opció per a aconseguir aquest somriure que sempre has desitjat. El nostre equip d’experts en el tractament d’ortodòncia a Barcelona aconseguirà que abastos el teu objectiu de tenir unes dents boniques i ben alineats, a més de sans. Per a aconseguir-ho duem a terme un estudi previ al tractament. D’aquesta manera podem oferir-te la millor alternativa, tenint en compte criteris econòmics, d’estètica i de rapidesa. Juntament amb el teu ortodoncista de confiança, podràs decidir quina és l’opció que millor s’adapta a tu. I tan important com l’abans, és el després de l’ortodòncia. Molts pacients es preocupen per si, una vegada finalitzat e tractament, les seves dents poden tornar a moure’s i puguin perdre aquest somriure perfecte que tant ha costat aconseguir. A Clínica Belodonte oferim seguiment personalitzat i solucions de manteniment per a evitar aquest problema.

Especialistes en ortodòncia a Barcelona

Com a especialistes en ortodòncia a Barcelona, des de Clínica Belodonte t’oferim un servei integral de salut i estètica dental. Si estàs buscant el millor tractament d’ortodòncia a Barcelona, som la teva opció. El nostre equip de professionals compta amb una formació especialitzada per a oferir-te l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats. Comptem amb l’aval dels nostres pacients satisfets, ja que ens impliquem des del primer moment a oferir un tractament personalitzat. A més, en acabar no ens desentenem, fem un seguiment individual per a assegurar-nos que el que hem aconseguit amb l’ortodòncia es mantingui en el temps. Si estàs buscant el millor equip d’experts per al teu tractament d’ortodòncia a Barcelona, ens has trobat. Posa’t en les millors mans i gaudeix d’aquest somriure amb la qual sempre has somiat.