Clínica dental a Barcelona

Clínica Belodonte és un centre mèdic d’especialitats odontològiques inaugurat en 2007 i situat al cor de Barcelona.

La filosofia de la nostra clínica és millorar la qualitat de vida dels nostres pacients, a través d’uns tractaments d’inqüestionable qualitat i uns professionals experts en les seves especialitats, que generen una total confiança. Estem segurs que només així es poden obtenir uns resultats excel·lents.

Tractaments quirúrgics avançats

Els nostres cirurgians especialistes poden tractar amb solvència els tractament més avançats, com ara empelts ossis, tumors i cirurgia reconstructiva, cirurgia ortognàtica, etc.

Veure

Ortodòncia invisible

Amb el sistema Invisalign evitem al pacient les molèsties associades als brackets, substituint-los per unes fèrules transparents, amovibles, higièniques i igual d’eficaces, en tots aquells processos en què sigui possible.

Veure

QuickWhite i LaserSmile

Els sistemes d’emblanquiment dental més avançats, amb total protecció de l’esmalt dental i evitant l’excés de calor i sensibilitat d’altres tècniques.

Veure

Implants dentals

Els nostres especialistes treballen amb les tècnicas més avançades i materials en implantologia, el que ens permet oferir 10 anys de garantia en implants dentals (consulta les condicions).

Veure

¿Vols informació o cita?

El teu dentista a Barcelona

Si necessites solucionar qualsevol problema relacionat amb la salut bucodental, tens a la teva disposició en el centre de Barcelona d’un ampli quadre d’especialistes en tots els camps de l’Odontologia i la Cirurgia Oral i Maxil·lofacial. Treballem amb diverses asseguradores de salut amb les quals tenim concertada les diferents especialitats d’Odontologia, com MGC Mútua, Alter Mútua, Fiatc, Assistència Sanitària Col·legial i altres. Sol·licita una primera visita per rebre una valoració professional del teu problema, sense cap cost.

Protecció enfront la Covid

Des de l’inici de la pandèmia provocada per l’expansió del coronavirus COVID-19, Clínica Belodonte ha complert escrupolosament amb totes les mesures indicades per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, sent sempre prioritari per a nosaltres protegir la salut dels nostres pacients i treballadors.

S'han incorporat a les nostres instal·lacions els elements i tecnologies necessaris per a augmentar la seguretat i s'han reforçat les labors de neteja i higiene, així com la vigilància del compliment de totes les normes vigents entre els visitants i personal de la Clínica.

Per tot això, i malgrat algunes molèsties i incomoditats que provoquen aquestes mesures, estem orgullosos d'haver garantit la seguretat de tots i que no s'hagi reportat cap infecció per COVID-19 en la Clínica Belodonte en tot aquest temps.

Tecnologia i Instal·lacions

Les instal·lacions del nostre centre compten amb equipaments tècnics d’última generació que eviten desplaçaments dels pacients i permeten als nostres professionals comptar amb totes les eines que necessiten per a diagnòstics i tractaments.

Tractaments dentals exclusius

Comptar amb unes instal·lacions modernes, les últimes tecnologies i uns professionals molt qualificats ens permet oferir qualsevol tractament que necessitin els nostres pacients dins de les àrees d’Odontologia, l’Estètica Dental i la Cirurgia Oral i Maxil·lofacial. L’objectiu és sempre obtenir els millors resultats amb les mínimes molèsties possibles per al pacient.

Equip de dentistes especialitzats

Els professionals de Clínica Belodonte, amb el Dr. Javier Mareque Bueno al capdavant de l’equip de cirurgia maxil·lofacial i implantologia, i el Dr. José Jiménez Ollé, al capdavant de l’equip d’odontòlegs, treballen per a garantir la màxima qualitat i seguretat amb uns resultats excel·lents, sempre d’acord amb les màximes expectatives possibles.

Clínica Belodonte és una clínica d’especialitats que cobreix totes les branques de la salut bucodental, amb diferents perfils sanitaris:

Tots els nostres “dentistes” (per utilitzar el terme popular) són especialistes en les seves respectives àrees, i tots són llicenciats en Odontologia o Medicina i Cirurgia, amb àmplia experiència tant en la clínica, així com en la recerca i la docència.

Visita la pàgina d’Especialistes per a conèixer el nostre equip i els detalls dels seus currículums.