Invisalign Barcelona

Si estàs buscant la millor opció d’ortodòncia Invisalign a Barcelona, ho has aconseguit. A Clínica Belodonte som experts en aquesta mena de tractament, amb centenars de pacients satisfets que avalen la nostra professionalitat i l’eficàcia d’aquest mètode. Invisalign és una de les fórmules més buscades a l’hora de realitzar-se un tractament d’ortodòncia en adults. Compta amb innombrables avantatges enfront d’altres opcions i és molt còmoda.

¿Vols demanar informació o cita?

Especialistes en Invisalign a Barcelona

En Clínica Belodonte som especialistes en el tractament amb ortodòncia Invisalign a Barcelona. Comptem amb anys d’experiència i formació en noves tecnologies en ortodòncia per a poder oferir-te la millor opció individualitzada. Els resultats que hem obtingut amb els tractaments d’ortodòncia Invisalign són més que satisfactoris. Realitzem un estudi previ i fabriquem els retenidors per a cada pacient de forma personalitzada. Així, les fundes s’adapten perfectament a boca de la persona i s’optimitza el temps del tractament. A més, en Clínica Belodonte sabem que l’estètica és un factor molt important pel qual molts pacients trien aquest tipus de tractament. Per això, ens centrem en que el temps que s’hagi de portar l’ortodòncia, la persona es trobi el més còmoda possible i en què aquesta sigui pràcticament invisible.

Per què triar l’ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible és una de les opcions més recomanables per a aquelles persones que volen lluir un somriure perfecte sense renunciar a l’estètica durant el temps que dura el tractament. Molts pacients tenen unes certes reticències a l’hora de decidir-se a sotmetre’s a un tractament d’ortodòncia precisament pel tema estètic. Invisalign és una opció ideal per a persones que, pel seu treball, o per la seva vida social, necessitin un tractament que no es noti i que no interfereixi a l’hora de parlar o comunicar-se. Els avantatges de l’ortodòncia invisible no són només estètics, sinó que compleix a la perfecció la seva funció a l’hora de reconèixer les peces dentals i de mantenir-les una vegada acabat el tractament complet.

Invisalign abans i després

L’abans i el després de l’ortodòncia Invisalign és més que evident. A la nostra clínica acudeixen molts pacients amb dents mal col·locades que desitgen aconseguir un somriure bonic. Els resultats s’aprecien visiblement a les poques setmanes de començar a portar els retenidors. Abans de començar el tractament amb l’ortodòncia Invisalign, realitzem un estudi previ i analitzem les diferents opcions per a oferir-li al pacient la que millor s’adapti a les seves circumstàncies. Llavors, fabriquem unes fundes especials enfocades a corregir la mala alineació o un possible problema de mossegada. Durant el temps que dura el tractament serà necessari anar adaptant-lo mitjançant nous retenidors. Després de l’ortodòncia Invisalign podràs gaudir d’unes dents perfectes, amb el benefici quant a salut bucodental que comporta. A més, el manteniment posterior és tan senzill que no et costarà res lluir somriure durant anys.

Tractament Invisalign, en què consisteix?

El tractament Invisalign és molt senzill, tant que gairebé no t’ho podràs creure. Es tracta de col·locar unes fundes transparents que recobreixen les dents del pacient, que no molesten i que són pràcticament invisibles. Aquests retenidors van exercint una força en les peces dentals fins que aconsegueixen que aquestes es desplacin fins a la seva posició correcta. Les fundes de l’ortodòncia Invisalign poden treure’s per a menjar o per a determinats actes socials en els quals es necessiti anar sense elles. Aquests períodes no interfereixen en el tractament, encara que és necessari ser conscients que es necessita un mínim d’hores perquè sigui realment efectiu i optimitzar el temps de durada d’aquest. A mesura que les dents es van col·locant correctament, es canvien les fundes perquè continuïn complint la seva funció. Una vegada acabat el tractament, és possible que es necessiti un manteniment, generalment amb retenidors d’ús nocturn que no interfereixen en la vida diària.

Invisalign Preu

El preu de l’ortodòncia Invisalign és apte per a totes les butxaques. Molts pacients ens pregunten preocupats per aquest tema. Pensen que en tractar-se d’una ortodòncia invisible, estètica i altament eficaç pot tenir un preu elevat. No obstant això, després de realitzar-se el tractament poden constatar que l’import no difereix a penes d’una altra mena de mètodes. El preu de Invisalign variarà depenent de la durada del tractament i de les necessitats particulars de cada pacient, de la mateixa forma que ocorre amb la resta d’ortodòncies i tractaments bucodentals. Amb la nostra àmplia experiència, podrem orientar-te des d’un principi sobre la durada i cost del tractament, per la qual cosa comptaràs amb la informació necessària abans d’aquest, perquè puguis acabar de decidir-te del tot.

Especialistes en Invisalign a Barcelona

A Clínica Belodonte som especialistes en ortodòncia Invisalign a Barcelona. Comptem amb un equip de professionals especialment formats en aquesta mena de tractament, per a poder oferir-te la millor atenció i que aconsegueixis uns resultats òptims en el menor temps possible. Si estàs pensant en una ortodòncia Invisalign tingues en compte que has de fer-t’ho en una clínica especialista. Els retenidors han de ser personalitzats per a cada pacient, així com tot el seguiment posterior realitzat per professionals formats en la matèria. En Belodonte t’oferim un servei d’assessorament individualitzat durant tot el temps que duri el teu tractament d’ortodòncia Invisalign… I després! Vine a veure’ns o demana’ns informació sense compromís i t’informarem de tot el que necessites saber sobre aquest tractament o qualsevol altre que la teva boca necessiti.