Implants Dentals Barcelona

La pèrdua de peces dentals té avui una solució més senzilla que mai. A Clínica Belodonte som especialistes en implants dentals a Barcelona i tenim la millor solució per a tu, oferint-te 10 anys de garantia (consulta condicions).

Els implants dentals són la millor opció per a reposar dents o queixals que falten. A més, es prevé la pèrdua de densitat òssia i la retracció de les genives.

Vols demanar més informació o cita?

Implants dentals, què són

Els implants dentals són peces artificials i compatibles que substitueixen una peça dental perduda. Existeixen diferents tècniques quant a la implantació de dents, cadascuna amb els seus avantatges i característiques.   Els implants consten d’un caragol que s’insereix en l’os mandibular i que fa les seves vegades d’arrel de la dent artificial. Després, una vegada arrelat, es col•loca una corona, que és la peça que substitueix a la dent pròpiament dita. Els implants dentals solen donar molt bons resultats sempre que siguin col•locats per professionals experts. El moment més crític a l’hora d’avaluar l’èxit del mateix és el procés d’integració en l’organisme del pacient. A Clínica Belodonte coneixem totes les tècniques i processos perquè els implants dentals arrelin adequadament en la boca de cada pacient.

Implants dentals com a solució

Els implants dentals són la solució definitiva per a substituir les dents perdudes. A més d’una funció estètica de reposar una peça dental, l’implant ajuda a mastegar correctament i en la funció fonadora. A més, compta amb un gran avantatge respecte a altres mètodes com el pont o la dentadura postissa. Els implants eviten que l’os de la mandíbula s’atrofiï i vagi desapareixent, a més de prevenir també la retracció de les genives. Els implants dentals compleixen exactament la mateixa funció que una dent natural i poden durar tota la vida, per la qual cosa són la millor solució possible. Encara així, perquè siguin una bona solució és important posar-se en mans d’especialistes. Un implant mal col•locat o amb una integració òssia incorrecta s’acabarà caient i pot causar molèsties o infeccions. En Clínica Belodonte som especialistes en implants dentals a Barcelona i podem ajudar-te al fet que recuperis el teu somriure.

Tipus d’implants dentals

Existeixen diferents tipus d’implants dentals. Depenent de les circumstàncies i característiques de cada pacient s’optarà per un o per un altre. En el nostre centre comptem amb l’experiència necessària per a oferir-te diferents opcions en implantologia:
  • Implants osteointegrats o dins de l’os, són aquells en els quals s’insereix l’implant quirúrgicament en l’os. Dins d’aquest tipus, podem trobar diferents opcions: cilíndrics de caragol o en làmines.
  • Implants subperiostals, són aquells en els quals se substitueix part de l’os per una estructura artificial per a aconseguir que l’implant arreli correctament.

Dins dels implants osteointegrats, que són els més comuns, podem optar per diferents materials, tant per a l’implant en si com per a la corona.

En Clínica Belodonte t’assessorarem sobre quin és la millor opció per a tu entre els diferents tipus d’implants.

Preus implants dentals

El preu dels implants dentals dependrà de la mena de tècnica triada i dels materials que s’utilitzin. Avui dia, col•locar-se implants dentals està a l’abast de pràcticament tothom i els seus beneficis són tan importants que no deixen lloc a dubte. En el nostre centre t’oferim l’implant que millor s’adapti a la teva boca, a les teves circumstàncies i a la teva butxaca. Abans de prendre una decisió, valorarem junts les diferents opcions, avaluant els avantatges de cadascuna i oferint un pressupost personalitzat. La llarga durada dels implants, així com els seus avantatges per a la salut bucodental els converteixen en la millor opció per a substituir les dents perdudes. A més, els preus dels implants són molt competitius i es poden adaptar a tota mena de persones.

Especialistes implants dentals Barcelona

Com a especialistes en implants dentals a Barcelona insistim en la importància de posar-se en mans de professionals a l’hora de reposar peces perdudes. És fonamental valorar no sols el preu dels implants dentals, sinó les diferents tècniques, els materials utilitzats i l’experiència dels professionals que realitzaran l’implant. En Clínica Belodonte comptem amb més d’una dècada d’experiència en la col•locació d’implants dentals a Barcelona. A més, el nostre equip d’especialistes es troba sempre en contínua formació per a estar al dia de les últimes i més noves tècniques. Si has perdut alguna peça dental i vols reposar-la de la manera més eficaç i satisfactòria no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’assessorarem sobre totes les opcions que tens i decidirem mà a mà quina és la millor per a la teva boca.