Clínica Belodonte

Clínica Belodonte és un centre d’odontologia compromès amb l’excel·lència, amb unes instal·lacions modernes que incorporen l’última tecnologia i amb un equip humà de professionals bolcat en l’atenció del pacient.

Vols demanar informació o cita?

Centre odontològic multidisciplinari

Clínica Belodonte és un centre odontològic multidisciplinari que centra la seva activitat en la patologia bucodental, amb tots els serveis odontològics: Odontologia general i protètica, periodoncia, endodòncia, preortodòncia (Myobrace®), ortodòncia i estètica bucodental, implantologia, cirurgia oral i maxil·lofacial, odontopediatría, odontologia preventiva (tant d’adults com per a nens), tractament d’apnees i roncs. Fins a la data d’avui, han passat per la Clínica més de 26.500 pacients.

Equip de primer nivell

Actualment, disposa d’un equip de professionals propis i col·laboradors de 36 persones (tres d’atenció al pacient, nou auxiliars dentals, dos higienistes, dos cirurgians orals, dos endodoncistas, dos odontopediatras, dos cirurgians maxil·lofacials, dotze odontòlegs generals, un ortodoncista, quatre odontòlegs d’urgències, dos anestesistes). L’any 2019 incorporem a l’equip de professionals un fisioterapeuta especialitzat en el tractament de la ATM (articulació temporomandibular), que treballa conjuntament amb la resta de les especialitats odontològiques de la clínica per a tractar de manera multidisciplinària aquestes patologies que afecten l’articulació, a les peces dentals que es desgasten pel bruxisme i a la resta d’estructures anatòmiques i funcionals implicades.

Instal·lacions pensades per al pacient

La Clínica té en funcionament sis boxs d’odontologia, dos boxs específics d’higienes dentals, dues cadires d’ortodòncia, dues cadires per a cirurgia oral i maxil·lofacial i una sala per a tractaments de ATM i miofuncionals.

Tecnologia dental d’última generació

Disposem del més alt equipament tecnològic com: Radiografies digitals en cada box, càmeres intraorals, tac oral, teleradiografies laterals i frontals de crani, ortopantomografías, làser intraoral i l’any passat 2020 vam adquirir un equip 3D TRIOS® 3Shape, un aparell capaç de crear una imatge digital tridimensional de molt alta definició que permet en moltíssimes ocasions eliminar i substituir la necessitat de fer els molestos motlles de resina per a poder fer tractaments protètics, implantológicos i ortodóncicos, proporcionant d’aquesta manera molta més comoditat al pacient. Aquesta imatge digitalitzada s’envia per e-mail al laboratori protètic que pot començar a treballar en la aparatología necessària del pacient, eliminant costos i augmentat la rapidesa i precisió dels treballs a efectuar.

Experiència en tractaments dentals complexos

Tot l’anterior permet a la Clínica Belodonte poder efectuar als seus pacients tot tipus de tractaments odontològics de molt elevada complexitat, i gràcies als acords establerts amb diferents clíniques, els nostres cirurgians orals i maxil·lofacials i la resta d’odontòlegs poden efectuar tractaments molt complexos, com per exemple la cirurgia ortognàtica, els implants zigomàtics o els tractaments de policaries de nens poc col·laboradors.

Tecnologia

Cambra intraoral

Una càmera d’alta precisió que permet reduir un 95% el nivell d’exposició radiològica i permet detectar i mostrar la patologia al pacient en temps real.

Làser dental

Les noves tecnologies làser aplicades a l’odontologia, com el Waterlase, permeten realitzar tractes menys invasius i més precisos que en alguns casos, fins i tot, no requereixen anestèsia.

Tomografia Axial Automatitzada (TAC) bucodental

Prova indolora i molt ràpida que permet, en una única presa, captar centenars d’imatges de les estructures anatòmiques del cap, ossos i dents del pacient.

Escàner dental intraoral 3D

Eina d’alta precisió que crea un model 3D de la cavitat oral i dentadura del pacient, evitant els incòmodes motlles.

Ortopantomografía

Radiografia panoràmica que permet observar totes les dents, teixits i estructures anatòmiques del pacient.

Teleradiografia lateral de crani

Radiografia que permet estudiar el creixement facial del pacient en els tractaments d’ortodòncia.

Les nostres instal·lacions