Estètica Dental Barcelona

L’estètica dental és l’especialitat odontològica que s’encarrega de cuidar i tractar el somriure per a aportar-li o retornar-li el seu atractiu i harmonia.

Les dents poden enfosquir-se o danyar-se per múltiples motius, com el cafè o el tabac, per la qual cosa se’ls ha de retornar un aspecte bonic i sa.

En Clínica Belodonte som experts en estètica dental a Barcelona.

Vols demanar més informació o cita?

Clínica estètica dental Barcelona

El nostre compromís amb l’estètica dental és total. Per això, en Clínica Belodonte comptem amb les millors instal·lacions, les últimes tècniques i la tecnologia més actual en estètica dental a Barcelona. El propòsit de Clínica Belodonte és ser capdavanters en totes les nostres àrees i així oferir als nostres pacients els millors resultats. Amb els nostres diferents tractaments d’estètica dental els nostres pacients aconsegueixen el somriure que sempre han somiat, gràcies a l’avaluació i solucions específiques dutes a terme pels professionals. En Clínica Belodonte sabem la importància de comptar amb un somriure sa i bonic, per això, ajudem els nostres pacients a aconseguir-ho. Si desitgeu dur a terme un tractament de estètica dental a Barcelona, consulteu-nos sense compromís.

Emblanquiment dental

L’emblanquiment dental és un tractament de l’estètica dental que consisteix a blanquejar l’esmalt de les dents mitjançant tècniques com el sistema QuickWhite o l’emblanquiment per làser, LaserSmile. Es tracta de mètodes mínimament invasius, que no causen danys a l’esmalt dental i que permeten la incorporació immediata a l’activitat normal. Encara que els resultats depenen del color de les dents de cada persona i del gruix de l’esmalt, aconsegueixen un emblanquiment òptim en molt poc temps, una sessió d’una hora de durada. En Clínica Belodonte realitzem una exploració prèvia per a valorar les necessitats del pacient i la millor opció per a ell, i l’informem i aclarim els seus dubtes.

Carilles dentals

Les carilles dentals són un tractament de l’estètica dental que consisteix en la reconstrucció de les dents sobre les pròpies dents, sense necessitat d’extreure’ls i col·locar noves peces. Aquesta reconstrucció es duu a terme mitjançant carilles de porcellana o composite, materials amb molt bona imitació de l’aparença de l’esmalt dental. No obstant això, les carilles de porcellana tenen millor estètica, ja que no es tenyeixen i són més recomanables per a persones amb una química bucal agressiva. Aquestes solucions, en ser poc invasives i ser molt resistents aconsegueixen protegir la dent original i conservar la seva estructura, aportant-li una bona estètica al somriure. La col·locació d’aquestes peces és ràpida, en una sola sessió.

Fundes dentals

Les fundes dentals són un tractament de l’estètica dental que, a diferència de les carilles, recupera l’estètica de la dent cobrint-lo per complet. S’utilitzen com a protecció en peces dentals molt danyades, desgastades o fracturades. Les fundes dentals són el mètode de restauració en estètica dental més resistent i permet retornar la funcionalitat a la peça danyada. A més, en col·locar-se en la dent original i tapar-lo, permeten fer canvis lleugers en l’alineació, rotació o nivell de les dents, millorant visiblement l’estètica del somriure. A més, les corones dentals tampoc canvien de color, la qual cosa contribueix al fet que aquest mètode ofereixi sempre una gran qualitat estètica.

Especialistes Estètica Dental Barcelona

Clínica Belodonte és un centre odontològic especialitzat en estètica dental a Barcelona inaugurat l’any 2007. Comptem amb un destacat equip mèdic, dirigit per la Dra. Patrícia Jara López, responsable de l’àrea odontològica i el Dr. Javier Mareque Bueno, responsable de l’àrea de cirurgia oral i maxil·lofacial i implantologia. El nostre personal compta amb alta qualificació i una gran experiència, i està compost per dentistes, especialistes, higienistes i auxiliars. Tots ells tenen un alt compromís amb el benestar dels pacients, aportant-los bon tracte, confiança i eficàcia en els seus tractaments d’estètica dental a Barcelona.