Periodòncia Barcelona

La teva millor opció de periodòncia a Barcelona la tens a Clínica Belodonte. L’experiència i professionalitat de tot el nostre equip és una garantia de qualitat i seguretat per a la teva salut bucodental. Davant un problema de genives s’ha d’actuar immediatament. Sol començar de manera silenciosa, per la qual cosa és important estar atent als petits símptomes per a acudir a l’especialista com més aviat millor.

¿Vols demanar informació o cita?

Periodòncia, què és?

La periodòncia és la branca de l’odontologia que s’encarrega de tractar i prevenir les malalties de les genives. És una especialitat molt important, ja que les genives són les que subjecten les nostres peces dentals i la que li donen una estructura a la nostra boca. Una malaltia de genives no tractada pot derivar en pèrdues dentals i posterior retracció de l’os de la mandíbula. Els símptomes inicials dels problemes periodontals solen ser bastant subtils. Per això, és important acudir immediatament davant qualsevol signe d’alarma, així com fer-se revisions periòdiques. En Clínica Belodonte comptem amb un equip de periodòncia a Barcelona a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte o problema. La nostra experiència, avalada per pacients satisfets, està a la teva disposició per a oferir-te el millor tractament per a les teves genives.

Malalties periodontals

Les malalties periodontals poden començar amb una simple irritació o inflamació de les genives. Sovint, s’acompanyen de sagnat i sensibilitat. Si detectem qualsevol sensació anormal en les nostres genives, és important acudir immediatament al dentista per a revisar què pot estar passant. Tractades a temps, les malalties periodontals poden curar-se. No obstant això, si no s’actua sobre elles, sempre aniran a més fins a acabar destruint el teixit i afectant la subjecció d les dents. Els problemes de genives més comunes són la periodontitis i la gingivitis. Com a experts en periodòncia a Barcelona tractem amb aquestes malalties de manera habitual i oferim la millor opció terapèutica per a evitar pèrdues dentals, dolor, mala olor… És de vital importància conscienciar-se sobre la necessitat de mantenir una bona salut en les nostres genives. Pregunta’ns si tens qualsevol dubte.

Periodontitis

La periodontitis és una malaltia de les genives danya el teixit tou i pot arribar a destruir l’os que subjecta les dents. Aquesta malaltia és causada per una infecció bacteriana, que prolifera en la nostra boca fruit d’una mala higiene dental. Sense tractament, la malaltia avança, estova les genives i acaba per deixar anar les dents. És una patologia fàcil de prevenir si es porta una higiene dental escrupolosa, amb raspallats després dels menjars, ús de fil dental i visites periòdiques al dentista. Si la periodontitis ja ha començat a estendre’s per les genives pot rebre tractament. És important acudir a un dentista expert en periodòncia per a obtenir els millors resultats i evitar la pèrdua de dents. Si és el teu cas, en Clínica Belodonte som experts en periodòncia a Barcelona i podem ajudar-te.

Periodontitis tractament

El primer que cal saber és que la periodontitis té tractament. Acudir al dentista és el primer pas per a controlar aquesta greu infecció de les genives. El tractament de la peridontitis varia depenent del pacient i de l’estat de les seves genives en el moment de la visita. Si la infecció no està massa estesa es podrà recórrer a tècniques no quirúrgiques, com el consum d’antibiòtics específics receptats pel dentista. En tractar-se d’una infecció, la solució es basa a intentar acabar amb la proliferació bacteriana i, si és necessari, amb les zones afectades. En cas que la periodontitis estigui molt avançada sí que serà necessari recórrer a tècniques quirúrgiques per a extirpar el teixit malalt i evitar que continuï estenent-se.

Gingivitis

La gingivitis és una malaltia de les genives que causa inflamació, enrogiment i irritació d’aquestes. No és una malaltia tan severa com la periodontitis, però es considera la seva avantsala. Per això, una gingivitis sense tractament pot derivar en infecció periodontal greu. El sagnat després de raspallar-se o passar-se el fil dental pot ser indicador que s’estigui començant a desenvolupar aquesta patologia. El tractament contra la gingivitis és senzill. Per això, abans que la malaltia avanci, és important acudir al dentista per a tractar-la. Així mateix, la gingivitis és una malaltia que es pot prevenir. Sol aparèixer fruit d’una mala higiene bucal o d’hàbits poc saludables. Per això, tornem a insistir en la importància d’un bon raspallat i de completar-ho amb fil dental o raspalls interdentals.

Especialistes periodòncia a Barcelona

En Clínica Belodonte, com a especialistes en periodòncia a Barcelona t’oferim les millors solucions per al tractament de les malalties gingivals. En la nostra llarga experiència hem pogut tractar a pacients amb gingivitis i periodontitis en diferents estadis. Així, quan acudeixis a la nostra consulta podrem assessorar-te sobre quin serà la millor mesura terapèutica en el teu cas. Si sofreixes sagnat, enrogiment, sensibilitat o irritació en les genives no ho deixis passar. Una visita a temps pot salvar les teves dents. Els tractaments periodontals funcionen millor i són més senzills en les primeres etapes de la malaltia. Si encara així, en el teu cas ja ha avançat la infecció no et preocupis. Com a especialistes en periodòncia a Barcelona podem ajudar-te a salvar les teves dents. Contacta’ns i vina a veure’ns en una primera visita. Avaluarem la teva situació i t’oferirem la millor alternativa perquè gaudeixis d’una boca sana.