ORTODÒNCIA INFANTIL I ADULTS

93 452 45 45

Ortodòncia infantil i adults

Ortodòncia infantil i adults

L'ortodòncia s'encarrega de corregir l'alineació incorrecta de les dents i els problemes de l’oclusió amb la finalitat d'aconseguir una dentadura saludable i estèticament en consonància amb l'estructura bucal del pacient.

Els tractaments d’ortodòncia poden iniciar-se tant a l’edat infantil com a l’edat adulta. En funció de l’edat dels pacients, pot ser més senzilla la correcció de certes alteracions:

 • En els nens i nenes que encara no han desenvolupat ni han erupcionat totes les dents definitives ni les estructures òssies, es poden solucionar problemes d’amplada del paladar o d’oclusió dental.
 • En els adolescents i adults joves on ja han aparegut totes les peces dentals permanents, però encara estan en fase de desenvolupament, es poden corregir problemes d’apinyament dental.
 • En adults es poden efectuar tractaments estètics d’alineament dental o problemes de l’articulació temporo-mandibular.

Al nostre centre apliquem diferents mètodes que afavoreixen l'alineació de les dents en menys temps de l'habitual, amb les darreres tecnologies que s’adapten a les diferents necessitats dels nostres pacients.

El sistema Damon redueix la pressió dels aparells sobre les dents i aconsegueix que es desplacin fàcilment a la posició correcta. Un altre avantatge d'aquest sistema és que, en la majoria dels casos, no cal fer extraccions per obtenir els resultats desitjats.

Invisalign consisteix en un tractament d’ortodòncia transparent, amovible, amb uns terminis de tractament més curts o similars als dels bràquets convencionals, poc invasiu i molt higiènic. Invisalign funciona amb la col·locació d’uns alineadors transparents extraïbles que es canvien cada dues setmanes durant tot el període del tractament. Els alineadors són personalitzats per a cada pacient i es fabriquen a mida mitjançant tecnologia 3D. Aquesta tècnica innovadora és l’opció que, actualment, més demanen els pacients per aconseguir unes dents alineades sense renunciar a l’eficàcia i la màxima estètica.

 • FINANÇAMENT

  Ara li oferim la possibilitat de finançar els seus tractaments fins a 36 mesos sense interessos.

  Informi’s
 • DEMANI CITA

  A la Clínica Belodonte farem tot el necessari per a què pugui mantenir una bona salut bucodental. No esperi a tenir dolor i revisi ja la seva boca.

  Informi’s
 • HORARI

  Horari d'atenció al públic (atenció presencial o telefònica):

  de dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h dissabte: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h