ORTODÒNCIA

93 452 45 45

Ortodòncia

Ortodòncia

L'ortodòncia, entre altres coses, s'encarrega de corregir l'alineació incorrecta de les dents amb la finalitat d'aconseguir una dentadura saludable i estèticament en consonància amb l'estructura bucal del pacient.

En el nostre centre apliquem diferents mètodes que afavoreixen l'alineació de les dents en menys temps de l'habitual, amb les darreres tecnologies que s’dapten a les difernts necessitats dels nostres paciente.

El sistema Damon redueix la pressió dels aparells sobre les dents i aconsegueix que es desplacin fàcilment a la posició correcta. Un altre avantatge d'aquest sistema és que, en la majoria dels casos, no cal fer extraccions per obtenir els resultats desitjats.

Invisalign consisteix en un tractament d’ortodòncia transparent, amovible, amb uns terminis de tractament més curts o similars als dels bràquets convencionals, poc invasiu i molt higiènic. Invisalign funciona amb la col·locació d’uns alineadors transparents extraïbles que es canvien cada dues setmanes durant tot el període del tractament. Els alineadors són personalitzats per a cada pacient i es fabriquen a mida mitjançant tecnologia 3D. Aquesta tècnica innovadora és l’opció que, actualment, més demanen els pacients per aconseguir unes dents alineades sense renunciar a l’eficàcia i la màxima estètica.

 • FINANÇAMENT

  Ara li oferim la possibilitat de finançar els seus tractaments fins a 36 mesos sense interessos.

  Informa't
 • DEMANA CITA

  A la Clínica Belodonte farem tot el necessari per a què puguis mantenir una bona salut bucodental. No esperis a tenir dolor i revisa la teva boca.

  Informa't
 • HORARI

  Horari d'atenció al públic (atenció presencial o telefònica):

  de dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h dissabte: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h