QUI SOM

93 452 45 45

Clínica Belodonte és un centre odontològic inaugurat l'any 2007. Comptem amb un prestigiós equip mèdic, encapçalat la Dra. Patricia Jara López, responsable de l'àrea odontològica i el Dr. Javier Mareque Bueno, responsable de l'àrea de cirurgia oral i maxil·lofacial i implantologia.

A més, disposem de les últimes novetats tecnològiques i les instal·lacions més modernes amb el propòsit de ser capdavanters en totes les nostres àrees. Amb la voluntat d'oferir el millor tracte professional i humà possible, hem creat la consulta del futur.

La nostra filosofia

La nostra filosofia és millorar la qualitat de vida dels nostres pacients, a través d'uns tractaments d'inqüestionable qualitat i uns professionals, experts en les seves especialitats, que generen una total confiança. Estem segurs que només així es poden garantir uns resultats excel·lents.

El nostre objectiu és el de ser un referent de serietat, responsabilitat i professionalitat en el món de l'odontologia i la cirurgia oral i maxil·lofacial.

Per què escollir-nos?

 • Perquè garantim l'excel·lència del nostre equip i de la nostra infraestructura i oferim la tranquil·litat als nostres pacients de saber que estan a les millors mans possibles.
 • Perquè disposem d'unes instal·lacions i una tecnologia puntera.
 • Perquè els nostres especialistes estan totalment involucrats en el nostre projecte, garantint així els millors resultats possibles.
 • FINANÇAMENT

  Ara li oferim la possibilitat de finançar els seus tractaments fins a 36 mesos sense interessos.

  Informi’s
 • DEMANI CITA

  A la Clínica Belodonte farem tot el necessari per a què pugui mantenir una bona salut bucodental. No esperi a tenir dolor i revisi ja la seva boca.

  Informi’s
 • HORARI

  Horari d'atenció al públic (atenció presencial o telefònica):

  de dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h dissabte: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h