SERVEIS

93 452 45 45

ODONTOLOGIA

Sovint, el desig de lluir un bonic somriure significa molt més que una simple aspiració estètica. Cada vegada són més les evidències científiques que demostren que els problemes bucodentals poden afectar a diferents òrgans com el cor i aparats com el digestiu. Gaudir d'una boca sana i prevenir futurs problemes dentals proporcionen seguretat i augmenten la confiança en un mateix, a més de contribuir directament en la millora de la nostra salut general.

A Clínica Belodonte comptem amb un prestigiós equip d'odontòlegs que, aplicant les últimes novetats tecnològiques i els tractaments més punters, garanteixen la màxima seguretat i uns resultats excel·lents per als nostres pacients.

CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL

La cirurgia oral i maxil·lofacial s'encarrega del diagnòstic i tractament mèdic o quirúrgic de tots aquells problemes relacionats amb la cavitat oral i les estructures anatòmiques de la cara i el coll.

A Clínica Belodonte comptarà amb l'assessorament de professionals especialistes en cirurgia maxil·lofacial que compten amb una àmplia experiència en el diagnòstic i tractament de tots aquells problemes relacionats amb la cavitat oral, la cara i l'estructura facial.

 • FINANÇAMENT

  Ara li oferim la possibilitat de finançar els seus tractaments fins a 36 mesos sense interessos.

  Informi’s
 • DEMANI CITA

  A la Clínica Belodonte farem tot el necessari per a què pugui mantenir una bona salut bucodental. No esperi a tenir dolor i revisi ja la seva boca.

  Informi’s
 • HORARI

  Horari d'atenció al públic (atenció presencial o telefònica):

  de dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h dissabte: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h