Medicina Estètica Facial Barcelona

La medicina estètica facial té com a objectiu rejovenir i embellir el rostre i el coll mitjançant tractaments mínimament invasius. És la combinació d’estètica, bellesa i salut per a retornar a la pell la seva fermesa, frescor i lluminositat. Si desitgen obtenir un tractament de medicina estètica facial a Barcelona, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres sense compromís.

¿Vols reservar cita?

medicina estetica facial barcelona
Cirugía Estética Facial Barcelona

Cirurgia Estètica Facial Barcelona

La cirurgia estètica facial és una especialitat per a millorar l’aspecte natural de la pell sense haver de recórrer a tècniques invasives. Els seus tractaments cerquen l’harmonia facial i combatre els signes de l’edat. A mesura que passen els anys, els teixits de la pell es debiliten. Aquesta branca de la medicina estètica és fonamental pel rejoveniment facial, un concepte molt ampli, ja que s’associa a les arrugues, marques d’expressió i flacciditat de la pell, però també als músculs, ossos i greixos. Els cirurgians maxil·lofacials són els especialistes mèdics més preparats per a realitzar les intervencions de cirurgia estètica facial. Ells valoraran la situació i realitzaran cada tractament a mesura, garantint uns resultats excel·lents. En Clínica Belodonde som experts en cirurgia estètica facial a Barcelona. El nostre equip té un alt compromís amb el benestar dels pacients, seguint sempre les últimes tendències per a lluir una pell sana.

Tractaments Medicina Estètica Facial Barcelona

En Clínica Belodonte oferim els millors tractaments per a rejovenir, rehidratar i millorar l’estètica de la pell. Els nostres tractaments de medicina estètica facial a Barcelona són: àcid hialurònic i bòtox, rinoplàstia, blefaroplàstia, lífting facial, lipoescultura facial, mentoplàstia, fils tensors, fils tensors monofilament, bosses malars, otoplàstia, osteotomia segmentària, septoplàstia i rinoseptoplàstia.

Àcid hialurònic i bòtox

L’àcid hialurònic i el bòtox són dos dels tractaments de medicina estètica facial més demandats. Tots dos són duradors, però no permanents, ja que utilitzen materials reversibles. L’àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en la pell i el teixit connectiu del cos. Les infiltracions d’àcid hialurònic són tractaments estètics mínimament invasius, i es duen a terme a través d’una injecció intraarticular, és a dir, a l’interior de les articulacions. El bòtox és la toxina botulínica tipus Al fet que s’utilitza en medicina estètica per al rejoveniment facial. No obstant això, també s’utilitza amb finalitats metges, així com la sudoració excessiva en mans i peus. Les infiltracions de bòtox són tractaments ambulatoris, sense necessitat d’anestèsia, en les quals s’injecta toxina botulínica en el múscul.

Rinoplàstia

La rinoplàstia, també coneguda com a cirurgia del nas, té un triple objectiu: funcional, estètic i reconstructiu. Aquests són millorar la respiració, corregir traumatismes, així com canviar l’aparença del nas (la seva grandària, forma o proporcions). Existeixen dos tipus de rinoplàstia: oberta o tancada. Per a poder triar l’una o l’altra, és important tenir en compte les necessitats de cada cas. La rinoplàstia oberta s’inicia separant la pell del seu suport, és a dir, l’os i el cartílag del nas. Després, la pell torna a col·locar-se sobre aquest suport. La rinoplàstia tancada es realitza a dins del nas, a través de les fosses nasals. Aquest tractament requereix quiròfan, anestèsia local o general, i un breu ingrés hospitalari. En tot cas, és mínimament invasiu.
rinoplastia barcelona
blaferoplastia barcelona

Blefaroplàstia

Els primers senyals de l’envelliment poden aparèixer també en forma de bosses als ulls i parpelles caigudes. La blefaroplàstia és una cirurgia estètica que cerca corregir les bosses i l’excés de pell en les parpelles. En algunes ocasions, aquestes característiques poden afectar la visió. La blefaroplàstia superior es realitza sobre les parpelles superiors, amb l’objectiu d’eliminar el greix sobrant de la pell d’aquesta zona i corregir un deteriorament de la visió. La blefaroplàstia inferior es realitza en les parpelles inferiors, amb l’objectiu d’eliminar les bosses de greix i tibar la pell sobrant. En aquest cas, la cicatriu queda oculta per sota de la pestanya. Totes dues tècniques no són invasives, de caràcter ambulatori, i d’una durada de tres hores. A més, la recuperació és favorable. Quan s’operen les quatre parpelles, primer es realitza la incisió en les línies naturals de les parpelles superiors i, finalment, en els inferiors.

Lífting facial

El lífting facial també es coneix com a cirurgia de rejoveniment facial, perquè és una tècnica per a recuperar la fermesa i la lluentor de la cara i el coll. El seu objectiu és reduir la flacciditat i reestructurar les zones deteriorades. Existeixen tres tipus de lífting facial: frontal, mitjà i llarg. El lífting frontal consisteix a elevar les celles caigudes i eliminar les arrugues del front. El lífting mitjà elimina el greix acumulat en els pòmuls i puja les galtes, i el lífting llarg redueix el greix del vorell de la mandíbula i el coll. Aquesta operació es realitza amb incisions sobre la línia del cuir cabellut i després del lòbul de l’orella, encara que també es pot estendre cap al clatell. Després, s’estira i succiona la pell sobrant.
lipoescultura facial barcelona

Lipoescultura facial

Hi ha zones que posseeixen una dermis molt fina i que poden delatar el pas del temps. La lipoescultura facial és un tractament de cirurgia estètica per a retirar els dipòsits de greix de diferents zones del rostre, així com la barbeta, el coll i els queixos. Es tracta d’injectar àcid desoxicòlic, un medicament citolític per a millorar l’aparença i el perfil del greix focalitzat, més conegut com la papada. Com a cura posterior es col·loca una bena elàstica per a minimitzar i adaptar la inflamació. Aquest tipus de tractament es pot combinar amb d’altres com l’àcid hialurònic o els fils tensors. No obstant això, abans de començar és important que l’especialista valori detalladament l’estat de la pell i els dipòsits de greix existents.

Mentoplàstia

La mentoplàstia és un tractament per a augmentar o disminuir la grandària del mentó, encara que hi ha pacients que també l’usen per a reduir les arrugues. L’objectiu és millorar la simetria o proporcionalitat del mentó, i millorar certs problemes relacionats amb la mandíbula. La mentoplàstia de reducció es realitza amb una incisió en el llavi superior, i així, s’accedeix a l’os i es pot remodelar el mentó. Generalment, s’utilitzen plaques de titani. La mentoplàstia d’augment es realitza a un implant d’una pròtesi o material de farciment, entre ells la silicona o el mateix greix del pacient. Un altre tipus és l’osteotomia lliscant, que consisteix a fer un tall en el mentó per a desplaçar-lo de posició. En aquest cas, també s’utilitzen plaques i caragols de titani.
mentoplastia barcelona
hilos tensores barcelona

Fils tensors

Una altra de les solucions de la medicina estètica facial són els fils tensors. Aquests també reben el nom de fils japonesos o fils màgics facials. Podem parlar de fils espigolats o dentats, fils tensors multifilament, o fils tensors monofilament. Aquest tractament cutani s’utilitza per a dissimular les arrugues, aixecar les celles, reafirmar el coll, donar simetria a la cara, així com redefinir el contorn de la mandíbula, entre d’altres. Consisteix a implantar fils del gruix d’un cabell i en forma de xarxa que actuen com a suport dels teixits. El resultat és un efecte lífting sense haver de passar per cap operació. Si necessiten més informació sobre els fils tensors a Barcelona, no dubtin a contactar amb nosaltres. Els nostres professionals resoldran els seus dubtes sobre aquest tractament antiaging i molts més.

Fils tensors monofilament

Encara que no és el tractament més habitual, els fils tensors monofilament són els més fins dels tres tipus existents. Aquests estan formats per un sol bri, mentre que els multifilament estan confeccionats amb diversos brins. L’objectiu d’aquest tractament poc invasiu és corregir la flacciditat de la papada i afinar l’oval de la mandíbula, encara que també es pot utilitzar en altres parts del cos. A diferència dels fils espigolats o dentats, que tracten només les zones amb major flacciditat (galtes, mandíbula o coll), els fils tensors monofilament poden utilitzar-se en el pit, els braços, l’abdomen o els glutis. Aquesta tècnica actua de dins cap a fora per a recuperar la millor versió de la pell. El resultat és una pell més rejovenida sense recórrer a cirurgia.
hilos tensores monofilamento barcelona
Bolsas malares barcelona

Bosses malars

Les bosses són un problema estètic molt comú i d’origen multifactorial: insomni, cansament, estrès, mals hàbits, factors genètics, mala alimentació i falta de ferro. Les bosses malars són bosses que apareixen per sota de la parpella, prop del pòmul, a causa d’una retenció de líquids i alta ingesta de sal. El tipus de tractament per a aquest problema dependrà dels factors presents. Els més indicats són les infiltracions amb col·lagen, la radiofreqüència, l’emissió d’ultrasons, i els massatges. Una altra tècnica molt coneguda és la blefaroplàstia. L’objectiu és donar més vida a la mirada. En altres paraules: suavitzar l’aspecte de cansament, emplenar les zones deprimides del contorn dels ulls, aixecar la mirada i donar-li un aspecte molt més jove i fresc.

Otoplàstia

Tenir les orelles separades del cap o tenir-les massa grans pot causar problemes psicològics i emocionals, entre ells vergonya o baixa autoestima. L’otoplàstia és una cirurgia estètica que té com a objectiu millorar la forma, posició i grandària de les orelles. Aquest tractament consisteix a fer una petita incisió per darrere de les orelles per a remodelar el cartílag i fer que es plegui correctament. Pot realitzar-se a qualsevol edat, sempre que les orelles hagin aconseguit la seva grandària definitiva, és a dir, a partir dels 5 o 6 anys. El seu principal benefici és solucionar diferents malformacions d’orelles, que són un problema estètic molt freqüent. A més, no és un procés complex i el temps de recuperació és bastant curt, aproximadament d’una setmana.

Osteotomia segmentària

La mandíbula pot estar massa endavant, massa enrere, o desviada cap a un costat respecte a la línia mitjana facial. Aquest no és un problema merament estètic, sinó que també pot provocar problemes funcionals com a maloclusions. Per això, és important un bon diagnòstic i determinar el millor tractament. L’osteotomia segmentària és una tècnica que va ser descrita per primera vegada per Hullihen l’any 1849, encara que es limitava a la part anterior mandibular. Més endavant, es va popularitzar també per a la part posterior mandibular. Actualment, el seu ús ha anat en augment. L’objectiu d’aquest tractament és corregir aquelles alteracions oclusives que, habitualment, tenen alguns límits en el camp de l’ortodòncia, entre ells l’estalvi del temps. Aquesta alternativa terapèutica aporta resultats òptims, segurs i immediats.
septoplastia barcelona

Septoplàstia i rinoseptoplàstia

La rinoseptoplàstia, també anomenada septorrinoplàstia, és una intervenció delicada que corregeix tant problemes estètics com funcionals. En aquest mateix tractament es combinen dues cirurgies en un mateix temps quirúrgic. D’una banda, la rinoplàstia té una finalitat estètica: modificar la forma, grandària i aspecte del nas. El seu objectiu és adaptar el nas al rostre per a retornar l’harmonia facial del pacient. I, d’altra banda, la septoplàstia té una finalitat mèdica, perquè està dirigida a solucionar qualsevol problema en el septe nasal, entre ells dificultats de respiració nasal o obstrucció nasal. La septoplàstia no genera canvis en l’aspecte del nas. El seu procediment requereix un petit tall per a extreure parts del septe nasal i, després, reinserir-les en la posició correcta.