AVÍS LEGAL

93 452 45 45

Informació general

La Clinica Belodonte és un centre assistencial extrahospitalari, degudament autoritzat per la Direcció General de Recursos Sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i inscrit amb el codi E08753396 en el Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris de l’esmentat departament, gestionat per l’Institut Quirúrgic d'Estètica i Odontologia, S.A., domiciliat a Barcelona, carrer Valencia nº 211, i NIF A-64224223, i inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 38.654, foli 154, fulla B-33.058 (dades de contacte: 93 452 45 45 - belodonte@belodonte.es).

Condicions d'ús

Mitjançant aquest lloc web, IQEO posa a l'abast dels usuaris tota la informació sobre les activitats que realitza la Clinica Belodonte i sobre l’oferta de serveis que ofereix. A aquests efectes, IQEO es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que estimi oportunes en la informació que conté, així com en la configuració o presentació del mateix.

El disseny del web i els seus codis font, així com els logotips, marques i qualsevol signe distintiu que hi aparegui, pertanyen a IQEO i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Així mateix, els continguts del web són propietat exclusiva de IQEO i no poden ser reproduïts o distribuïts, ni totalment ni parcialment, sense el seu consentiment, comprometent-se l'usuari a fer un ús correcte dels mateixos, d'acord amb la normativa vigent, la bona fe i l'ordre públic.

Al mateix temps, l'usuari es compromet a no utilitzar el web amb finalitats fraudulentes, així com a no realitzar actes amb l'objectiu d'impedir, de qualsevol manera, la normal utilització i funcionament del mateix.

Els enllaços mitjançant links que apareguin al web, ofereixen a l'usuari la possibilitat de conèixer altres fonts d'informació alienes a IQEO, sobre les quals aquesta no ostenta cap tipus de responsabilitat.

Igualment, l'usuari accepta que IQEO no serà responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es derivi de l'accés al web o de l'ús de la informació que conté, inclosos els accessos a altres matèries mitjançant les connexions amb aquest website.

IQEO declina qualsevol possible responsabilitat derivada d'interferències, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivades per causes alienes a IQEO.

 • FINANÇAMENT

  Ara li oferim la possibilitat de finançar els seus tractaments fins a 36 mesos sense interessos.

  Informi’s
 • DEMANI CITA

  A la Clínica Belodonte farem tot el necessari per a què pugui mantenir una bona salut bucodental. No esperi a tenir dolor i revisi ja la seva boca.

  Informi’s
 • HORARI

  Horari d'atenció al públic (atenció presencial o telefònica):

  de dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h dissabte: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h