ODONTOLOGIA ESTÈTICA

93 452 45 45

Odontologia estètica

Odontologia estètica

L'objectiu de l'odontologia estètica és permetre'ns gaudir d'un somriure atractiu i una dentadura en harmonia amb la nostra estructura bucal, mantenint o ressaltant la bellesa natural de les dents.

Tant el tabac com el cafè o alguns medicaments provoquen alteracions en el color natural de les dents, enfosquint-les i generant taques antiestètiques.

A Clínica Belodonte oferim totes les tècniques odontològiques adaptades al camp de l'estètica dental per recuperar el seu millor somriure:

Sistema QuickWhite
Sistema QuickWhite

El sistema d’emblanquiment dental QuickWhite és un procediment que, amb absència de calor, aconsegueix una oxigenació usada per aclarir les dents enfosquits per l'edat o tacats a causa del consum de cafè, te, vi negre o tabac.

Aquest sistema aconsegueix un òptim emblanquiment de les dents en una sessió d'una hora. A més, el producte que s'utilitza té un PH neutre que no fa malbé l'esmalt dental.

El tractament es pot realitzar a la clínica o a casa:

Tractament a la clínica

 • Mínimament invasiu
 • Una única sessió d'una hora
 • El tractament es complementa a casa amb una fèrula
 • Permet la incorporació immediata a l'activitat diària

Tractament a casa

 • Ús senzill i pràctic de fèrules
 • Entre 7 i 10 dies de tractament (40 minuts al dia)
Emblanquiment per làser

A Clínica Belodonte apliquem el sistema LaserSmile, que augmenta l'eficàcia de l’emblanquiment tornant el to original a les dents sense perjudicar la capa d'esmalt. Amb aquesta tècnica s'evita l'excés de calor i sensibilitat, present en altres sistemes d’emblanquiment, i no és necessari l'ús d'anestèsia. Amb menys temps de tractament obtenim uns resultats excel·lents, que permetran al pacient seguir amb la seva rutina diària un cop finalitzat el procés.

 • FINANÇAMENT

  Ara li oferim la possibilitat de finançar els seus tractaments fins a 36 mesos sense interessos.

  Informi’s
 • DEMANI CITA

  A la Clínica Belodonte farem tot el necessari per a què pugui mantenir una bona salut bucodental. No esperi a tenir dolor i revisi ja la seva boca.

  Informi’s
 • HORARI

  Horari d'atenció al públic (atenció presencial o telefònica):

  de dilluns a divendres: de 8.30 a 21.30 h dissabte: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h